Åpningen var en suksess

Fredag 16. juni ble Norsk Elgsenter på Evenstad offisielt åpnet foran 150-160 besøkende. Styreleder i Norsk Elgsenter AS Sverre Oskar Øverby, dekan ved Evenstad Harry P. Andreassen, ordfører i Stor-Elvdal Terje Hoffstad og Fylkesråd i Hedmark Fylkeskommune Thomas Breen holdt taler foran publikum.

Dekan Harry P. Andreassen, nestleder Kristin Gangås og styreleder for Norsk Elgsenter AS Sverre Oskar Øverby. (Foto: Frode Skår).

Guidene våre ble presentert, og de ga både gammel og ung guidet tur til elgene. Langs stien kunne de vise både fangstgrop, gulpeboller (uglereir langs stien), fiskedam, revefelle, fuglekasser og mye mer.

Kim André, Kim og Vegard. (Foto: Frode Skår)

På åpningen kom også pressen, både nasjonal og lokal.

NRK intervjuer prosjektleder Ruben. (Foto: Frode Skår)

To skoleklasser fra Koppang var inviterte på åpningen, og alle fikk se elg på svært nært holdt.

Ungene fikk se elg på svært nært hold. (Foto: Frode Skår).

Norsk Elgsenter fikk også presentert de helt nye skiltene som var laget i einer, der en introduksjon til en artikkel var svidd inn i skiltet. For å lese mer om temaet måtte en scanne QR-koden med mobilen sin, eller låne en av mobilene til elgsenteret.

Et av skiltene langs stien (foto: Frode Skår)

Det har blitt bygd to utkikkstårn som ga god sikt på elgene

Utkikkstårn og elg. (Foto: Frode Skår)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *