Norsk Elgsenter på Evenstad ønsker deg velkommen fra 18. juni – 12. august 2018

Norsk Elgsenter på Evenstad ønsker deg velkommen fra 18. juni – 12. august 2018

I fjor åpnet Norsk Elgsenter sine dører for første gang på Evenstad og ble godt besøkt i løpet av de to sommermånedene vi hadde åpent. Det var en glede for oss fra sentret å vise fram elgene og å formidle  kunnskap rundt disse spennende dyra! Og det samme inntrykket fikk vi også fra våre besøkende på Evenstad!

Elgsenteret er plassert på campus Evenstad (Høgskolen i Innlandet) der en har tilgang til helt nye forskningsresultater fra fagfolk som forsker på økologi. Norsk Elgsenter skal formidle kunnskap til både besøkende som allerede har en del kunnskap, og til besøkende som er helt uvitende om elg og norsk natur. Når vi skal formidle kunnskap til besøkende skal vi være innovative, nytenkende og samtidig ta vare på de grunnleggende opplevelsene.

Vi gleder oss til sesongstarten 18. juni og ønsker alle interesserte velkommen. Dette skal være et besøkssenter for jegeren, byjenta, bygdegutten, for unge og eldre, med andre ord, for alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *